Tuotteet

Denova Pro – luonnonkaunis iho

Korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro sisältää laajan valikoiman kotihoitotuotteita kaikille eri ihonhoitotyypeille.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä.

Denova Pro on hyvin siedetty hoitolasarja, joka sopii usein herkkäihoisillekin. 10 vuoden aikana ihoreaktioita on tullut hyvin vähän. Lukuisat suomalaiset kosmetologit ja kuluttajat ovat kehuneet Denova Pro – tuotteiden sopivuutta iholleen, “erinomainen suomalaiselle iholle”.

Denova Pro – laboratoriot ovat tutkineet 30 vuotta luonnon ainesosien vaikutuksia ihonhoidossa. Sarjan hoitolinjoihin on valittu kullekin ihotyypille parhaiten sopivat luonnolliset hoitavat ainesosat.

Denova Pro – sarjan on kehittänyt puolalainen kosmetiikka- ja farmasia-alan perheyritys Ziaja. Ziaja on perustettu vuonna 1989. Käytössämme on myös Ziaja’n ihonhoitotuotteita.

Ziaja

Luonnollinen kosmetiikkasarja, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille. Valmistuksessa on käytetty mm.kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja sekä tuotteiden teho on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteita eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziaja’n tuotteilla on Green Point- ympäristötunnus.

Look by Linn

Ruotsalainen tuotesarja koostuu korkealaatuisista ripsienpidennystuotteista. Look by Linn työstää ja parantaa sekä vanhoja että uusia tuotteita jatkuvasti.

Look by Linn vaniljan tuoksuinen vaahtomainen puhdistusaine ripsienpidennyksille. Soveltuu meikinpoistoon, puhdistaa lian ja meikin hellävaraisesti ripsistä ja iholta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Myös vaihtoehtona sensitive wild rose tuoksulla. Erittäin herkille silmille ja iholle.

Alexandria Professional – vartalosokerointi

Markkinajohtaja alallaan, kansainvälisesti menestynyt, palkittu ja arvostettu brändi. Kaikki Alexandria Professional hoitotuotteet ja sokerit ovat vegaanisia.

Kestovärit RefectoCil & Combinal

RefectoCil ripsien ja kulmien kestoväri. Kestovärit ja hapetteet ovat vegaanisia.

Combinal kestovärit ovat hajusteettomia ja erittäin hyvin siedettyjä, tarkoitettu ripsien ja kulmien värjäykseen. Vaikutusaika on vain noin 5-8 minuuttia.