Microblading

Maxbrows kulmien 3D -microblading on ehostustekniikka omille kulmakarvoille. “Karvat” luodaan yksitellen käsityönä rivineulalla puudutuksen kanssa ihon epidermis kerrokseen.

Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, kuten monesti luullaan, voi kuitenkin pysyä useamman vuoden riippuen henkilön aineenvaihdunnasta. Maxbrows värit ovat raskasmetallittomia pigmenttivärejä, nikkeli vapaita ja sopivat lähes kaikille.

Käsittelykertoja vaaditaan aina vähintään kaksi (2). Ensimmäisellä käynnillä valitaan yhdessä asiakkaan kanssa kulmiin sopiva väri ja muoto, jonka jälkeen kulmat voidaan toteuttaa. Vahvistus kerta on n. 4-6 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä. Kulmia ylläpidetään touch up’lla 3-12 kuukauden välein.

Esteitä 3D -microbladingille ovat verisairaudet, sytostaattihoidot, roaccutan kuuri (väh. 6kk hoidosta), ihosairaudet, raskaus (crp koholla – riski tulehdusalttiuteen).

3D -microbladingia Adele’s Kauneussalongilla tekee Laura. Hän on kouluttautunut 2016 UniversalBeautylla Maxbrows 3D -tekniikkaan.