Lash Lift

LASH LIFT – ripsien kestotaivutus

Lash Lift on tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja.

Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan kaarevat.

Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne voivat kihartua. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 4-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia.

Kestotaivutuksen voi siis uusia n.1-2 kuukauden välein, minimissään 2 viikon välein. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallisen ripsitaivuttimen käyttöön.

Käsittelyssä ripset taivutetaan ja kestovärjätään Combinal’n tuotteilla. Kotihoitoon suosittelemme Velvet Lashes hoitoainetta, joka sisältää luonnon öljyjä sekä kasvikunnan uutteita, jotka vahvistavat ripsiä sekä kulmia tyvestä latvaan. Öljyjen ja uutteiden vahvistava vaikutus estää ripsiä katkeilemasta ja antaa terveen ja kiiltävän lopputuloksen. Velvet Lashes hoitoaine on parabeeniton ja hajusteeton.